00-00-0000 г.

Дефиниции:
Отправна автогара - автогарата, от която стартира пътуването при еднопосочен билет и стартира пътуването на първата и втората посока при двупосочен билет.
Автогара на пристигане - автогарата, на която приключва пътуването при еднопосочно пътуване и приключва пътуването на първата и втората посока при двупосочен билет.
Градовете с възможен трансфер са: София и Варна Градовете без трансфер са: всички останали градове в България
1. Какво е „Уни трансфер“ Срещу издаден ваучер от бюрата на „Юнион-Ивкони“ ще имате възможност да ползвате безплатен таксиметров превоз от дома Ви до отправната автогара и /или/ от автогарата на пристигане до дома Ви, ако пътувате от, до или между градовете София, Пловдив и Варна.
2. Какви са условията за да получите такъв ваучер/и/?
2.1. Ако закупите еднопосочен билет на стойност над 10 лева или двупосочен билет на стойност над 17 лева (без фиксирана дата на втора посока).
- От град без трансфер до град с трансфер : ще получите 1 ваучер, позволяващ Ви транспорт от автогарата на пристигане до заявения от Вас адрес.
- От град с трансфер до град с трансфер : при условие, че сте закупили своя билет не по-малко от три часа преди отпътуване от съответния град ще получите два ваучера един за отправният град и втори за града на пристигане. Ако закупите своя билет между 180 и 0 минути преди отпътуване ще получите само един ваучер за града на пристигане.
- От град с трансфер до град без трансфер: при условие, че сте закупили своя билет не по-малко от три часа преди отпътуване от съответният град ще получите 1 ваучер, позволяващ Ви транспорт от заявеният от Вас адрес до отправната автогара. Ако закупите своят билет между 180 и 0 минути преди отпътуване няма да получите ваучери.
2.2. Ако закупите двупосочен билет с фиксирана дата за връщане на стойност над 17 лева
- От град без трансфер до град с трансфер и обратно: Ще получите 2 ваучера, първият за транспорт от автогарата на пристигане до заявения от Вас адрес и вторият от заявеният от Вас адрес до отправната автогара в деня на връщане.
- От град с трансфер до град с трансфер: При условие, че сте закупили своя билет не по-малко от три часа преди часа на отпътуване на автобуса, реализиращ курса отиване, от съответната автогара, ще получите 4 ваучера, първият за транспорт от заявеният от Вас адрес до отправната автогара, вторият от автогарата на пристигане до заявеният от Вас адрес, третият от заявеният от Вас адрес до отправната автогара при втората посока и четвъртият от автогарата на пристигане на втората посока до заявеният от Вас адрес. Ако сте закупили своя двупосочен билет по-малко от 3 часа преди отпътуване на автобуса реализиращ вашата първа посока ще получите 3 ваучера, първият от автогарата на пристигане до заявеният от Вас адрес, вторият от заявеният от Вас адрес до отправната автогара в деня на връщане и третият от автогарата на пристигане до заявеният от Вас адрес в деня на връщане.
- От град с трансфер до град без трансфер и обратно: При условие, че сте закупили своя билет не по-малко от три часа преди часа на отпътуване на автобуса, реализиращ курса отиване, от съответната автогара ще получите 2 ваучера, първият за транспорт от заявеният от Вас адрес до отправната автогара и вторият за транспорт от същата автогара в деня на прибирането Ви до заявеният от Вас адрес.Ако сте закупили своят двупосочен билет по-малко от три часа преди отпътуване на автобуса реализиращ Вашата първа посока ще получите един ваучер, позволяващ Ви ползване на транспорт от автогарата на пристигане за втората посока до заявеният от Вас адрес.
3. Кои са таксиметровите компании, които ще уважат Вашият ваучер.

В гр. София Вашият ваучер ще бъде уважен само от компанията „Евролийз такси“ , отговаряща на телефон 02/91888.

В гр. Варна Вашият ваучер ще бъде уважен само от компанията „Ласия такси", отговаряща на телефон 052/500 000.
3.1. Какви са условията, на които ако отговорите горепосочените компании ще уважат Вашият ваучер?
- ако заявите такси не по-малко от 1 час преди отпътуване или пристигане от или на съответната спирка;
- ако използвате услугата в деня на валидност на ваучера;
- ако за справка пред шофьора на таксито представите и билета си за пътуване;
- ако Вашата сметка изписана на таксиметровия апарат е по-голяма от 2 лева ще трябва да доплатите разликата.
За повече информация можете да посетите някой от офисите ни в страната или на фирмения ни уеб сайт.

Желаем Ви приятно пътуване с „Юнион-Ивкони“!

За нас | Политика по качеството | Политика по GDPR |Кариери | Контакти

©2006-2018 ЮНИОН-ИВКОНИ Всички права запазени. Условия за ползване