„Юнион Ивкони“ обявява свободни работни места за шофьори

01.08.2022
Мечтаете да работите, докато пътувате? Заповядайте в „Юнион Ивкони“. Предлагаме ви свободни работни позиции за автобусни шофьори по вътрешни и международни линии. 
 
  1. Работна позиция „Международен шофьор“ - Станете част от най-голямата компания за автобусни превози „Юнион Ивкони“. Кандидатствайте за позицията „Международен шофьор“. Ние ви гарантираме продължителност на курсовете от 7 дни при спазване на всички изисквания за времето на управление и почивка. Предлагаме чисто месечно възнаграждение от 1700 евро и удоволствието да работим заедно. За въпроси можете да се свържете с нас на телефон +359 879 35 6265. Вашите автобиографии можете да изпращате на office@union-ivkoni.com.
  1. Работна позиция „Шофьор вътрешни линии“ – Предлагаме ви работна заплата от 2000 лева, ако вашите предпочитания са да се развивате в автобусни транспорт на територията на България. Очакваме ви! За въпроси и допълнителна информация можете да се обръщате към нас на телефон 359 879 35 6112. Вашите автобиографии можете да изпращате на office@union-ivkoni.com.
  1. Работни позиции за шофьори с включено обучение и придобиване на квалификация - Ние инвестираме в своя екип и сме готови да финансираме обучението ви за полагане на изпити за придобиване на категории Д и Д+Е, придобиването на необходимите професионални документи и техническо обучение. Предлагаме ви позиции „Международен шофьор“ и „Шофьор вътрешни линии“ при сключване на трудов договор за минимален период от 3 години. Възнаграждението е в размер на 1700 евро, ако изберете да се развивате в международните пътувания и 2000 лева, ако предпочитате да работите само в България. Очакваме ви! За въпроси и допълнителна информация можете да се обръщате към нас на телефон +359 879 35 6265. Вашите автобиографии можете да изпращате на office@union-ivkoni.com.
Почивки